Golden House Hotel Craiova
Confidentialitate
   Golden House Hotel isi rezerva toate drepturile legale recunoscute autorilor conform legislatiei in Romania. Golden House Hotel nu raspunde pentru nici o dauna directa sau indirecta cauzata de accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor prezentate in continutul acestui site. Materialele din continutul acestui site au caracter pur informativ, iar Golden House Hotel nu ofera nici o garantie pentru continut sau pentru utilizarea acestuia.
 
   Informatiile despre serviciile oferite, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii la momentul postarii lor pe site sau la momentul actualizarii diferitelor pagini ale site-ului. Aceste informatii, cu caracter pur informativ, nu sunt si nu trebuie considerate oferte contractuale pentru serviciile oferite. De asemenea Golden House Hotel nu este raspunzatoare de erorile de redactare ce pot aparea pe site.
 
   Site-ul nostru contine link-uri catre alte site-uri. Nu suntem raspunzatori de informatiile pe care le puteti furniza in timp ce vizitati alte site-uri, in urma accesarii lor de pe site-ul nostru. De asemenea, acele site-uri, nu sunt reglementate de aceasta declaratie de confidentialitate.
   Prezenta nota de confidentialitate e valabila pe o perioada nedeterminata. Golden House Hotel isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului document, fara nici o notificare prealabila. Din acest motiv vizitatorii sunt rugati sa-l verifice periodic. Daca aveti intrebari legate de politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati.
Formular Rezervari
Nume si prenume:
Telefon:
Email:
Data sosirii:
Data plecarii:
Camera dubla:
Camera dubla regim single:
Apartament:
Golden House Hotel - Strada Brestei, nr. 18, Craiova, ROMANIA